Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Teologi

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Teologi. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Teologi

  • Teologi er læren om religion og tro, ofte, men ikke nødvendigvis, den kristne tro. Teologien er beslægtet med religionsstudierne, men disse beskæftiger sig typisk mere med religion set fra en kulturel og historisk synsvinkel.
  • I Danmark er teologi et studie, der tilbydes på Københavns og Århus’ universiteter, og kandidatgraden er normeret til seks år.
  • Der kræves f. eks. en kandidatgrad i teologi for at blive præst i Danmark, og man har også ret til at undervise i teologi med en sådan kandidatgrad.
  • Foredrag om teologi kan dykke ned i forskellige mere eller mindre specifikke emner omkring tro og religion, men også betragte teologien som overordnet studie.