Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Tendenser

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Tendenser. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Tendenser

  • Hvilke tendenser er oppe i tiden, hvilke idéer, hvilke strømninger, hvilke modeluner? Den slags er svært for alvor at forudsige, moden skifter og strømninger kommer og går. Men nogle gange er det muligt, at spotte visse overordnede tendenser.
  • Hvad definerer en tendens og hvordan opstår tendenser? Er det muligt at spotte tendenser tidligt og måske ligefrem forudse hvad der bliver ’det næste store’?
  • Foredrag om tendenser handler ofte om lige netop den slags. Forskellige tendenser er oppe i tiden, men hvad betyder det på lang sigt? Hvilke tendenser vil overleve og hvilke vil være glemt igen om kort tid? Er man i stand til at afkode tendenser, så kan man, til en vis grad, se en smule ind i fremtiden.