Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Teenagefamilier

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Teenagefamilier. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Teenagefamilier

  • Teenagefamilier er familier, hvor barnet eller børnene har nået teenagealderen, med alt hvad dertil hører af både konflikter og dybere kendskab.
  • Teenagealderen er kendetegnet ved mange forandringer; børnene er ikke helt børn længere og endnu ikke helt voksne. Det er typisk en periode med en del konflikter og problemer, hvor der skal prøves grænser af.
  • Hvilke problematikker opstår i teenagefamilier, hvilke konflikter? Hvad kan man gøre for at mindske gnidningerne, for at løse problemerne? Og kan nogle af konflikterne være sunde, måske ligefrem nødvendige?
  • Foredrag om teenagefamilier kigger nærmere på emnet samt på sådanne spørgsmål.