Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Teamsamarbejde

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Teamsamarbejde. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Teamsamarbejde

  • Jævnligt er man nødt til at arbejde sammen i teams eller grupper. Det kan være i forbindelse med en gruppeeksamen i gymnasiet eller på universitetet, på sportsholdet eller som led i en større arbejdsopgave i virksomheden.
  • Hvordan fungerer gruppedynamik i teams og hvordan sørger man for at få det optimale ud af alle i gruppen? Hvordan kan man bedst muligt sikre sig, at gruppen som enhed er større og mere end de enkelte dele lagt sammen?
  • Og hvad sker der f. eks. når teamsamarbejdet ikke fungerer? Hvor meget kan den slags koste, både på karakteren, på fodboldbanen og på bundlinjen i virksomheden?
  • Foredrag om teamsamarbejde tager emnet under lup, forsøger at besvare de forskellige relaterede spørgsmål såvel som yde råd og vejledning.