Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Talentudvikling

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Talentudvikling. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Talentudvikling

  • Man kender talentudvikling indenfor måske først og fremmest sportens verden, men også indenfor visse former for især klassisk musik dyrkes begrebet.
  • Talentudvikling handler om at dygtiggøre, at arbejde på et talent og en interesse, således at den person eller de personer, der talentudvikles vokser og bliver bedre.
  • Hvordan foregår talentudvikling, hvor tidligt skal man i gang, hvornår er det evt. for sent? Er det rigtigt, at der kræves hård disciplin, i så fald hvor hård, og hvor meget handler i virkeligheden om selvdisciplin?
  • Foredrag om talentudvikling forsøger at give svar på nogle af disse spørgsmål samt flere til.