Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Takt og Tone

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Takt og Tone. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Takt og Tone

  • Takt og tone er titlen på den bog Emma Gad udgav i 1918, primært rettet mod borgerskabet. Den handler om hvordan man skal omgås hinanden.
  • Siden er begrebet blevet en del af det danske sprog, lidt i retning med ’god tone’, og kan dække over dels en ordentlig omgang mellem folk, dels en lidt gammeldags og konservativ etikette.
  • Hvad forstod Emma Gad ved takt og tone, og hvad forstår vi ved begrebet i dag? Er der nogle af Emma Gads råd fra dengang, der stadig kan bruges i dag?
  • Foredrag om takt og tone tager fat i disse spørgsmål og ser nærmere på etikette mellem mennesker.