Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Taknemmelighed

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Taknemmelighed. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Taknemmelighed

  • Vi kender alle til taknemmelighed, men det er måske ikke alle, der altid er lige gode til at udtrykke taknemmeligheden over for andre mennesker.
  • Taknemmelighed handler om at kunne føle, og også vise sin tak. Det kan gøres på mange måder, afhængigt af situationen, fra person til person.
  • Hvad kendetegner følelsen af taknemmelighed, og hvorfor er den vigtig? Det er vigtigt at folk siger tak til en, hvis man har gjort noget, der er værd at takke for, men det er også vigtigt selv at kunne sige tak, at vise taknemmelighed.
  • Foredrag om taknemmelighed ser nærmere på emnet, og der er vinkler nok at tage fat i.