Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Sygefravær

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Sygefravær. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Sygefravær

  • Ingen af os bryder os specielt meget om at være syge, men vi slipper ikke helt for at måtte tage nogle dage i sengen fra tid til anden.
  • Når folk må blive hjemme fra arbejde pga. sygdom taler man om sygefravær, og det er naturligvis et nødvendigt onde, men et onde som mange arbejdspladser gerne vil prøve at komme til livs. For sygefravær koster penge.
  • Foredrag om sygefravær handler typisk om hvad der kan gøres for at sænke sygefraværet. Man kan nok ikke helt afskaffe sygdom, men statistik viser rent faktisk, at det er muligt, med en målrettet indsats, at sænke sygefraværet.