Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Sukker

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Sukker. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Sukker

  • Sukker dækker over både monosakkarider, disakkarider og oligosakkarider, men det er formentlig ikke noget de fleste tænker på, når de nyder en lækker flødekage.
  • Sukker smager godt, men for meget af det er ikke sundt og kan, i værste fald, føre til diverse helbredsproblemer, naturligvis ikke mindst i forbindelse med sukkersyge.
  • Hvordan påvirker sukker os, er det f. eks. rigtigt, at man kan blive afhængig af sukker? Hvor meget sukker er ok at indtage, hvor meget er ikke ok? Kan man helt undvære sukker?
  • Foredrag om sukker ser nærmere på emnet og forsøger at kaste lys over sagen.