Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Styrker

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Styrker. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Styrker

  • Vi har alle vore styrker og vore svagheder, men hvor mange er stærkt bevidste om hvad der egentlig hører til styrkerne og til svaghederne?
  • I det helt store spil handler det naturligvis om at gøre sig det klart hvad der er ens styrker, således at man kan udnytte dem bedst muligt og blive ved med at udvikle dem.
  • Hvordan lærer man at kende sine styrker, og hvad kan man gøre for at bringe sig selv i en position, hvor netop ens styrker bringes ordentligt i spil.
  • Foredrag om styrker ser nærmere på dette emne og alt hvad dertil hører.