Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Styrkebaseret læring

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Styrkebaseret læring. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Styrkebaseret læring

  • Styrkebaseret læring er en læringsform, der tager udgangspunkt i den enkeltes styrker og interesser, og som forsøger helt specifikt at benytte disse i indlæringen.
  • Den styrkebaserede læring forsøger at finde frem til den enkelte elevs bedste læreformer, altså måder hvorpå stoffet bedst læres.
  • Hvordan fungerer styrkebaseret læring i praksis og hvem kan have gavn af teknikken? Hvilke fordele og hvilke ulemper skal man være opmærksom på?
  • Foredrag om styrkebaseret læring ser nærmere på emnet og på sådanne spørgsmål.