Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Studieteknik

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Studieteknik. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Studieteknik

  • Studieteknik kan dække over mange forskellige ting, men til syvende og sidst handler det selvsagt om strategier og metoder til studiebrug.
  • At studere handler om at lære, og der findes mange måder at lære på. Derfor findes der også mange forskellige former for studieteknik, afhængigt af den enkelte og af det materiale, der skal indlæres.
  • Hvilke forskellige former for studieteknik findes, og hvem kan have gavn af studieteknik? Hvornår arbejder man bedst alene, hvornår bedst i grupper? Er daglige deadlines og to-do-lister vejen frem eller øger den slags bare stressfornemmelsen?
  • Foredrag om studieteknik ser nærmere på emnet og på de forskellige metoder.