Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Store virksomheder

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Store virksomheder. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Store virksomheder

  • Der findes mange virksomheder af forskellig størrelse, og det siger naturligvis sig selv, at visse virksomheder er større end andre.
  • Når virksomheder bliver store er der også ofte en større kompleksitet inde i billedet, der er et større økonomisk ansvar, et større ansvar både i forhold til ansatte såvel som eventuelle aktionærer og andre interessenter.
  • Hvad definerer en stor virksomhed og hvad skal der til for at skabe en sådan? Hvad skal der til for at lede en stor virksomhed, både i forhold til økonomi, strategi og moral?
  • Foredrag om store virksomheder ser nærmere på dette emne og disse spørgsmål samt flere til.