Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Stenalderkur

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Stenalderkur. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Stenalderkur

  • Stenalderkur er en diæt baseret på den såkaldte stenalderkost. Med diæten kan man både tabe sig og vinde mere energi – alt i alt få bedre kostvaner.
  • Men hvad består stenalderkost egentlig af? Er det rigtigt, at det mest handler om at spise en masse kød og fedt, eller er der mere i det end som så?
  • Man taler om stenalderkost fordi der her er tale om kostvaner, som forsøger at lægge sig efter det, man mener mennesket levede af i netop stenalderen.
  • Foredrag om stenalderkur ser nærmere på denne type diæt, på hvordan den fungerer og hvem den kan hjælpe, samt mere til.