Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Foredragsholdere om Stenalderkost

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Stenalderkost. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om stenalderkost (1)

Help me choose

Om emnet: Stenalderkost

  • Stenalderkost lyder næsten for godt til at være sandt – man kan smide de overskydende kilo, man får mere energi, huden bliver pænere og mere til.
  • Men hvad består stenalderkost egentlig af? Er det rigtigt, at det mest handler om at spise en masse kød, eller er der mere i det end som så?
  • Man taler om stenalderkost fordi der er tale om kostvaner, som forsøger at lægge sig efter det, man mener mennesket levede af i netop stenalderen.
  • Foredrag om stenalderkost forsøger at kaste lys på emnet og byder måske ind med konkret vejledning i forhold til kostplaner og ændringer af spisevaner.
Request Speaker Fees & Availability