Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-06

Foredragsholdere om Stemmetræning

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Stemmetræning. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om stemmetræning (1)

Help me choose

Om emnet: Stemmetræning

  • Man forbinder typisk stemmetræning først og fremmest med sangundervisning, hvor det naturligvis handler om at udvikle evnen til at kunne synge, at kunne ramme tone, kontrollere åndedræt, etc.
  • Man kan også praktisere stemmetræning i forhold til taler og præsentationer – her handler det om at bruge sin stemme på en måde så budskaber trænger godt og sikkert igennem.
  • Hvilke former for stemmetræning findes og hvad kan man lære? Hvor megen tid må man regne med at skulle lægge i det, og i hvor høj grad hjælper træning i forhold til f. eks. den konkrete erfaring, når man står på scenen og skal synge eller holde et oplæg?
  • Foredrag om stemmetræning kigger nærmere på emnet og disse forskellige spørgsmål.
Request Speaker Fees & Availability