Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Lær metoder til at træffe de bedste ledelsesbeslutninger ud fra de mest relevante data

Steen Hvid

Steen Hvid

Ekspert i databaseret ledelse. Holder foredrag om den undersøgende leder.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Steen Hvid

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hvordan bliver du en mere kvalificeret leder? I følge Steen Hvid skal du have valide data på bordet, da det vil resultere i bedre ledelsesbeslutninger og mere motiverede medarbejdere. Med et Steen Hvid foredrag får du styr på dine data og lærer at træffe mere kvalificerede beslutninger. Det giver grundlag for en positivt fungerende arbejdsplads og tilfredse medarbejdere.

Steen Hvid har mange års praktisk erfaring med ledelse og organisation i det private såvel som offentlige, fra bl.a. Nordea, Forsikringsakademiet og Professionshøjskolen i København. Derudover har han undervist både på diplom- og masteruddannelser. Steen har skrevet bogen “Den undersøgende leder” (2. udg. 2018), hvor han gennemgår de samfundsvidenskabelige dataindsamlingsmetoder i en praksisnær  sammenhæng. Steen giver dig solide argumenter for, hvilke data der tjener dig bedst som beslutningstager i din virksomhed.

Et foredrag med Steen Hvid giver dig:

 • En foredragsholder med stor praktisk og teoretisk erfaring med ledelse og beslutningstagen
 • Veldokumenteret viden om, hvilke data du skal anvende i forskellige beslutningssituationer
 • Let tilgængelige  og overskuelig værktøjer, der gør dig til en effektiv og troværdig leder

Steen Hvid har arbejdet med databaseret ledelse for en lang række organisationer, heriblandt Nordea på filialområdet, Forsikringsakademiet, Ringsted kommune ved Skoleforvaltningen, FOA i Sønderborg, BUPL ved dagtilbudsområdet, Undervisningsministeriet i Erhvervsskoleafdelingen og i DSR i Lederforeningen.

Steen Hvid er uddannet cand.merc. fra CBS og har arbejdet i den finansielle sektor og den offentlige sektor med planlægning, strategi, økonomistyring samt efteruddannelse af ledere. Han har haft egen virksomhed siden 1995 og løst opgaver som ledelsesrådgivning, organisationsanalyse, dataundersøgelser og efteruddannelse. Desuden har Steen et særdeles grundigt kendskab til uddannelsessektoren specielt de videregående uddannelser, diplom, HD, kandidat og master.

For at blive en resultatorienteret leder, skal du være i stand til at beskrive problemet og løse det hurtigt og effektivt. Er der en konflikt mellem nogle af dine medarbejdere? Skal du tage stilling til den seneste kundetilfredshedsundersøgelse? Skal du ansætte en ny medarbejder? Når problemet opstår, skal du hurtigt tage hånd om det gennem en grundig analyse, der tager udgangspunkt i valide og evidente data. Lyder det en smule svært? Steen giver dig metoder og værktøjer, der giver overblik og konkrete forslag til varige løsninger.

Få bedre overblik over dine problemer med Steens bud på, hvordan du analyserer og gennemfører dine beslutninger!

Se foredrag med Steen Hvid

  Steen Hvid foredrag

  Databaseret ledelse – Den undersøgende leder

  • I dette foredrag vil Steen give dig metoder og værktøjer til at træffe de bedst mulige ledelsesbeslutninger ud fra de mest relevante data.
  • Beslutninger, der er baseret på valide data, vil ofte stå stærkere end beslutninger, der blot meddeles og ikke begrundes med data.
  • Data kan være forskellige. Kvantitative data fra spørgeskemaundersøgelser, og kvalitative data fra interviews eller observationer. Der er brug for klare begrundelser og gennemsigtighed i valg af data.
  • Foredraget tager udgangspunkt i Steens egen bog “Den undersøgende leder” (2. udg. 2018). Her giver Steen indblik i sine mange års erfaring med ledelse, konsulentopgaver og undervisning.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Steen Hvid

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Steen Hvid