Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Specialpædagogik

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Specialpædagogik. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Specialpædagogik

  • Specialpædagogikken henvender sig til mennesker, ofte børn og unge, med specielle behov, det kan f. eks. være som del af en undervisningssituation.
  • Man taler fra tid til anden også om inkluderende pædagogik, og såvel specialpædagogikken som den inkluderende pædagogik forsøger at tage højde både for folks vanskeligheder og potentialer.
  • Hvordan adskiller specialpædagogikken sig fra den almene og mere traditionelle pædagogik? Hvordan anvendes den og hvilke resultater kan man opnå?
  • Foredrag om specialpædagogik dykker ned i denne specifikke form for pædagogik og kigger nærmere på emnet.