Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Sparring

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Sparring. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Sparring

  • Man kender udtrykket sparring fra boksesportens verden, hvor en sparringspartner er en ringmodstander i træningssammenhæng.
  • Sparring som udtryk bruges dog også i en lang række andre sammenhænge, og typisk om det at udveksle idéer og meninger, f. eks. i forhold til projekter, arbejdsopgaver, etc.
  • Hvad er god sparring og hvad kan man få ud af den? Hvem kan bruges i hvilke sparringsammehænge, og i hvilke situationer kan sparring være givtigt?
  • Foredrag om sparring forsøger at svare på nogle af disse spørgsmål og kaste lys over emnet.