Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Søvn

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Søvn. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Søvn

  • Vi kan ikke i længden klare os uden søvn, men hvor megen søvn den enkelte har brug for er stadig op til diskussion. Måske varierer det også fra person til person.
  • Helt sikkert er det, at får man konsekvent ikke søvn nok, så har det en række negative konsekvenser. Man mister fokus og evnen til indlæring falder drastisk, men vil typisk blive mere irritabel og mindre social aktiv, og i sidste ende vil man også kunne opleve mere alvorlige fysiske konsekvenser.
  • Hvilken funktion har søvnen egentlig? Den genopbygger vore ressourcer, men den giver os også drømme, og hvilken rolle spiller de?
  • Foredrag om søvn kan både tage udgangspunkt i medicinske studier af søvn såvel som i de forskellige forhold, der kan være konsekvenser af f. eks. manglende eller for lidt søvn.