Danmarks største udbyder af online foredrag

Søren Toft

Hvilke konsekvenser har EU's beslutninger for din virksomhed?

Søren Toft

Søren Toft

EU-journalist og direktør i egen rådgivningsvirksomhed. Indsigtsfulde foredrag om Brexit og Bruxelles.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Søren Toft

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I mere end 20 år har Søren Toft arbejdet med politik på Christiansborg og i Bruxelles, blandt andet som EU-journalist ved Jyllands-Posten og som leder af Venstres Politisk Økonomiske Sekretariat på Christiansborg under Anders Fogh Rasmussen. Han har boet og arbejdet fire år i Bruxelles og etableret et unikt internationalt netværk af politikere, embedsmænd og journalister. Han er en skarp, analytisk formidler og har i årevis skrevet om og undervist i international og europæisk politik – herunder især EU - på både Københavns Universitet, DIS og i EU-Kommissionen.

Et foredrag med Søren Toft giver dig:

 • Teoretisk såvel som praktisk viden om arbejdet i EU.
 • En foredragsholder med bredspektret viden på baggrund af 20 års erfaring i undervisning af politikere, embedsmænd og interesseorganisationer.
 • Mulighed for skræddersyet oplæg om, hvordan netop jeres branche eller organisation er påvirket af, hvad der sker i Bruxelles med inspiration og værktøjer til nytænkning og handling.

Søren Toft har været med til at etablere flere anerkendte tænketanke i Danmark, og han er i dag direktør i egen rådgivningsvirksomhed, der beskæftiger sig med strategisk kommunikationsrådgivning af virksomheder, fagforeninger, erhvervsorganisationer og tænketanke.

Kendemærket for Søren Toft er hans klare historier, ærlige meninger og hårde fakta, der sammen inspirerer til ny-tænkning samt udvikling af innovative løsninger og strategier. Søren Toft er desuden medforfatter til en række politiske fagbøger, bl.a. om innovation i offentlige organisationer. Han har også udarbejdet en række dokumentar- og undervisningsfilm om ’Danmark i EU’.

Se foredrag med Søren Toft
Søren Toft foredrag

Brexit - en bragende falliterklæring eller ny mulighed? Hvad betyder Brexit i praksis?

 • Når briterne forlader EU, vil konsekvenserne brede sig som ringe i vandet. Men hver branche og hver enkelt virksomhed bliver ramt forskelligt.
 • Med bopæl i Bruxelles og virksomhed i Danmark har Søren Toft fulgt Brexit-forhandlingerne på nærmeste hold siden afstemningen i 2016. I dette foredrag sætter han Brexit ind i den rette historiske og politiske ramme og zoomer desuden ind på de konkrete og håndgribelige konsekvenser og fremtidsudsigter for jeres konkrete branche.

Hvorfor Brexit?

 • For at forstå Brexit er det nødvendigt at spole tiden tilbage til 1. og 2. Verdenskrig og sætte briternes forhold til Europa ind i den rette historiske og politiske ramme.
 • Søren Toft har selv tilbragt et år på London School of Economics i UK og to år på Harvard Universitetet i USA med fokus på europæisk og international politik. Han kan derfor – på en sjov, spiddende og vidende måde – rede trådene ud i det Brexit, der for mange udenforstående ser helt uforståeligt ud.
Søren Toft foredrag

Hvordan vinder man i Bruxelles?

 • Det er nemt at affeje EU og Bruxelles med et skuldertræk og et ’alt for kompliceret at beskæftige sig med’. Men kan man navigere i Bruxelles, åbner der sig en verden af viden, netværk og indflydelse lige dér, hvor mange beslutninger bliver truffet med stor betydning for Danmark.
 • Søren Toft har i 20 år undervist politikere, embedsmænd og interesseorganisationer i kunsten at klare sig i Bruxelles. I dette foredrag giver han via sjove anekdoter indsigt i det politiske liv i Bruxelles og en praktisk guide til, hvordan man kan forstå EU’s arbejdsgange, nøglepersoner og interne beslutningsgange, samt gøre sin indflydelse gældende som lobbyist i EU – hvad enten det er i Europa-Parlamentet eller i Europa-Kommissionen.

  Referencer

  Uforpligtende forespørgsel på Søren Toft

  Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Eller ring til os på

  Tlf: 35 11 21 31

  Foredragsemner med Søren Toft