Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Socialpsykologi

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Socialpsykologi. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Socialpsykologi

  • Som disciplin trækker socialpsykologien, som man næsten kan høre, på både sociologien og på psykologien. Socialpsykologien handler om forholdet mellem menneske og samfund, individ og grupper.
  • Socialpsykologien kan f. eks. beskæftige sig med sådan noget som samfundsroller, gruppedannelser og gruppepres. Hvordan fungerer et individ i gruppen?
  • Hvilke fordele og hvilke ulemper kan opstå når individet indgår i forskellige gruppesammenhænge? Er der visse mønstre, der går igen og som man, med fordel, kan være opmærksom på?
  • Foredrag om socialpsykologi tager fat på disse og beslægtede emner.