Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Socialpædagogik

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Socialpædagogik. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Socialpædagogik

  • Socialpædagogikken beskæftiger sig typisk med opdragelse og med undervisning ud fra et socialt sigte og virke i pædagogisk forstand.
  • Uddannelse og undervisning ses som en del af opdragelsen, også i et samfundsmæssigt perspektiv, og således anvendes socialpædagogik til tider i uddannelsessektoren, f. eks. i forbindelse med elever med vanskeligheder af forskellig art.
  • Hvad kan vi lære af socialpædagogikken og hvad kan socialpædagogikken bruges til? Hvad er dens styrker og dens svagheder?
  • Foredrag om socialpædagogik dykker ned i emnet og ser nærmere på sagen.