Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Sociale medier

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Sociale medier. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Sociale medier

  • De sociale medier fylder meget, især i unges hverdag, for de er vokset op med internet og mobiltelefoner, så Facebook og Twitter er, i bogstavelig forstand, altid lige ved hånden.
  • Hvad betyder de sociale medier for vores samfund, for vores måde at kommunikere og interagere på? Er de sociale medier en gave eller udgør de en fare? Måske lidt af begge dele?
  • Sandheden er naturligvis den, at de sociale medier i udgangspunktet hverken er det ene eller det andet, men at alt afhænger af hvordan vi gør brug af dem. De sociale medier er stadig en forholdsvis ny størrelse, og derfor er der netop megen debat om hvordan de bør bruges.
  • Foredrag om sociale medier kan handle om både de store diskussioner om hvad sociale medier gør ved vores sociale adfærd, men også om specifik anvendelse af sociale medier, f. eks. i PR-sammenhæng, kulturelt, politisk, økonomisk.