Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Social inklusion

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Social inklusion. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Social inklusion

  • Inklusion er et politisk og ideologisk ideal, der handler om at stræbe efter lige muligheder for alle, og som sådan er den sociale inklusion udtryk for den inklusion, der finder sted mennesker imellem.
  • Eksempler på social inklusion kan være skoleklassens ihærdige forsøg på at få alle elever til at føle sig hjemme, eller kontormiljøets indsats for at få nye medarbejdere til at falde til. Social inklusion kan også dække over sådan noget som accept af minoritetsgrupper i samfundet.
  • Senest har inklusion i folkeskolen været et emne, der er blevet taget op i medierne. Denne diskussion handler bl.a. om elever med såkaldt særlige behov.
  • Foredrag om social inklusion ser nærmere på debatter og diskussioner af den art og forsøger at kaste lys over sagen.