Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Social Arv

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Social Arv. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Social Arv

  • Man taler ofte om den sociale arv i forbindelse med samfundsmæssige problemer, som f. eks. når børn af stærkt alkoholiserede forældre selv havner i misbrug.
  • Dybest set handler social arv om hvad vi får med fra vore forældre, fra vore barndomsomgivelser. Er man f. eks. vokset op med forskellige former for sociale problemer, så kan det godt medføre udfordringer også senere i tilværelsen.
  • Hvordan manifesterer den sociale arv sig, og hvad kan vi gøre for at bekæmpe den sociale arv i de tilfælde, hvor den udgør et problem, noget negativt?
  • Foredrag om social arv kigger nærmere på emnet og forsøger at levere svar på nogle af disse spørgsmål samt flere til.