Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Social adfærd

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Social adfærd. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Social adfærd

  • Vores sociale adfærd er måden hvorpå vi agerer i grupper med andre mennesker, med andre ord, vores sociale omgang.
  • I de fleste sociale sammenhænge eksisterer der en række skrevne og ikke mindst uskrevne regler og koder for korrekt optræden. I mange tilfælde ligger de så dybt i os, at vi end ikke bemærker dem. Medmindre de brydes.
  • Vores sociale adfærd veksler også fra sammenhæng til sammenhæng – der vil typisk være forskel på en formel konference på arbejdspladsen og så en hyggelig aften med vennerne. Eller på bryllup og begravelse.
  • Foredrag om social adfærd handler om studier ud i netop social adfærd. Hvordan opfører vi os i forskellige situationer og sammenhænge, og hvorfor?