Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Småbørnsforældre

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Småbørnsforældre. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Småbørnsforældre

  • Det ændrer folks liv når de får børn og bliver forældre. For småbørnsforældre er den nye rolle formentlig allermest ny, især for førstegangsforældre.
  • Der sker mange ting i løbet af børns første år; det er her basale og afgørende evner skal indlæres, det er i disse år børn lærer at gå og tale.
  • Hvilke opgaver venter småbørnsforældre? Hvor tidligt går opdragelsen i gang, og hvordan? Hvad kan man gøre for at sikre sit barn en god begyndelse på tilværelsen?
  • Foredrag om småbørnsforældre ser på disse og lignende spørgsmål, og byder måske ind med råd og vejledning.