Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Skriftlig kommunikation

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Skriftlig kommunikation. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Skriftlig kommunikation

  • Den skriftlige kommunikation er måske i dag vigtigere end nogensinde i og med internettet, hvor en enorm mængde mennesker kommunikerer dagligt.
  • Der findes mange former for skriftlig kommunikation, fra den højlitterære over fagteksten og til den uformelle sms-samtale mellem venner.
  • Hvordan kommunikerer man på skrift, og hvilke forhold skal man være opmærksom på, når man kommunikerer på skrift? Hvilke styrker har den skriftlige kommunikation sammenlignet med den mundtlige? Hvilke svagheder?
  • Foredrag om skriftlig kommunikation dykker ned i det store og spændende emne