Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Skolebørn

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Skolebørn. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Skolebørn

  • I Danmark er der skolepligt, men hvor længe vi går i skole afhænger i høj grad af hvilke uddannelsesforløb vi vælger. Langt de fleste går dog i skole som børn.
  • Skolebørn kan måske godt virke støjende og ukoncentrerede, men sandheden er den, at børn rent faktisk har en meget stor evne til indlæring – nogle ting kan ganske enkelt være lettere at lære som barn end som voksen.
  • Skoletiden handler ikke kun om at lære fra tavlen, skolebørn gennemgår også en udvikling, der har med modenhed at gøre, som bl.a. handler om at finde sin identitet.
  • Foredrag om skolebørn kigger nærmere på emnet fra forskellige vinkler.