Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Skønlitteratur

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Skønlitteratur. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Skønlitteratur

  • Skønlitteratur som begreb dækker over tekster, der er opdigtede af en forfatter som fiktion, f. eks. modsat sådan noget som faglitteratur.
  • Der findes et hav af forskellige skønlitterære udtryk, så som f. eks. romaner, noveller, drama, lyrik, sangtekster, eventyr, etc.
  • Hvordan udmærker de forskellige udtryk indenfor skønlitteraturen sig, og hvad er det der gør at vi fascineres af skønlitteratur?
  • Foredrag om skønlitteratur tager fat på emner og spørgsmål som disse, eller dykker måske ned i bestemte genrer og/eller forfattere.