Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Siriuspatruljen

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Siriuspatruljen. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Siriuspatruljen

  • Siriuspatruljen er en lille dansk militærenhed udstationeret i det nordøstlige Grønland. Patruljen består af tolv mand og omkring firs slædehund.
  • Der patruljeres med hundeslæde i hele vinterhalvåret, mens der, i sommerhalvåret, patruljeres med kutter, ad fjordene.
  • Foredrag om Siruspatruljen vil typisk handle om den grønlandske natur og om de strabadser såvel som oplevelser, der er forbundet med at være en del af netop Siriuspatruljen.