Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Servicesalg

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Servicesalg. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Servicesalg

  • Servicesalg handler om salg af forskellige serviceydelser, hvilket naturligvis er en ikke uvæsentlig disciplin i et servicepræget samfund som det danske.
  • Servicesalg adskiller sig fra andre former for salg ved at der typisk ikke altid vil være en fysisk, eller for den sags skyld, digital konkret vare involveret. Det betyder også, at man nogle gange er nødt til at agere anderledes i forhold til salg.
  • Hvordan sælger man serviceydelser, hvordan prissætter man dem og hvordan skal de markedsføres? Hvad er forskellen på servicesalg og salg af andre varer?
  • Foredrag om servicesalg kaster lys over sagen og forsøger at byde ind med svar på den slags spørgsmål samt flere til.