Henter Indhold ...

Sepp Piontek

Foredragsholder og tidligere landsholdstræner

Sepp Piontek er et nostalgisk gensyn med en epoke i dansk fodbold, der efter manges mening bød på noget af det flotteste spil nogensinde set herhjemme. Som foredragsholder er han også i stand til at inspirere og motivere, både indenfor sports-, kultur- og virksomhedskredse.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Der var engang hvor det danske landshold i fodbold stort set kun spillede mod Sverige – og tabte. Men så kom 1980’erne og med dem en tysk herre ved navn Josef Emanuel Hubertus Piontek. Bedre kendt som Sepp Piontek – en træner med mod på at forvandle det danske landshold til en faktor på ikke blot den europæiske scene men ligefrem i verdensklasse.

Som fodboldspiller spillede Sepp Piontek for både Werder Bremen og det tyske landshold, men i Danmark er han bedst kendt som træner for det landshold, der for alvor satte Danmark på fodboldlandkortet i 1980erne, og som talte stjerner som Michael Laudrup, Preben Elkjær, Morten Olsen, Frank Arnesen, Jan Mølby og Søren Lerby, spillere som udover præstationer på det danske landshold også alle spillede i storklubber rundt omkring i Europa.

Piontek bragte disciplin og ambitioner til det danske landshold, samt en tro på, at det rent faktisk kunne lade sig gøre for et lille land som Danmark, at spille med på de helt store scener – egenskaber som bl.a. også danske virksomheder i det 21. århundrede kan drage nytte af.

  Sepp Piontek foredrag

  Ledelse på en anden måde

  • Et foredrag af Sepp Piontek, som tager udgangspunkt i arbejdet med det legendariske danske fodboldlandshold i firserne og dets mange stjerner, henvender sig til ikke kun sportsudøvere men også til f.eks. virksomheder.
  • Ifølge Piontek kan man benytte flere af de samme strategier fra sportens verden i mange andre sammenhænge; med andre ord er der måske ikke den helt store forskel på om det er Michael Laudrup og Preben Elkjær, der skal motiveres, eller om det er medarbejderne i virksomheden. Det handler om at få alle til at yde deres bedste, at stå sammen som et hold.
  • Og når nu foredragsholderen er Sepp Piontek, så kan det næppe komme som en overraskelse, at det hele naturligvis leveres med anekdoter fra tiden som landsholdstræner i firserne samt den humor, der altid har knyttet sig til den karismatiske tysker.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Sepp Piontek

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Sepp Piontek

Foredragsemner med Sepp Piontek