Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Sensitive børn

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Sensitive børn. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Sensitive børn

  • Sensitive børn er børn, der på forskellig vis er mere følsomme end deres jævnaldrende, det kan f. eks. være i forhold til empati, men også nervøsitet.
  • Sensitive børn gør sig ofte mange tanker og overvejelser og er måske knap så tilbøjelige til at kaste sig ud i nye og anderledes situationer uden først at have overvejet konsekvenser.
  • Man kan ikke sige, at det er hverken godt eller skidt at være et sensitivt barn. Men er man forældre, venner eller på anden måde knyttet til barnet, så kan det måske lette kommunikationen, hvis man ved besked.
  • Foredrag om sensitive børn kigger nærmere på selve begrebet, dets betydning, dets rolle i forhold til pædagogik, undervisning, etc.