Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Selvudvikling

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Selvudvikling. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Selvudvikling

  • Der findes mange forskellige former for selvudvikling, men fælles for dem alle er, at det som oftest handler om at lære sig selv bedre at kende, at udvikle en stærkere selvtillid, at lære at hvile i sig selv, så at sige.
  • Nogle former for selvudvikling fokuserer på egentlig kurser, undervisning i fora med andre mennesker, mens andre former går i retning af meditation, kiggen ind i sig selv, etc.
  • Hvad dækker begrebet selvudvikling over? Hvor meget er smart ugebladspladder, hvor meget er lidt for meget new age-krystal og røgelsespinde i håret?
  • Foredrag om selvudvikling kigger nærmere på emnet og forsøger at komme lidt mere til bunds i det samt give svar på nogle af de mange spørgsmål.