Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Selviscenesættelse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Selviscenesættelse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Selviscenesættelse

  • Selviscenesættelse er noget man hidtil mest har associeret med kunstnere, rockstjerner, skuespillere, tv-personligheder. Det måske mest overbevisende eksempel er rockkamæleonen David Bowie, der i høj grad har gjort selviscenesættelse til en del af et kunstnerisk udtryk.
  • I dag taler man også ofte om selviscenesættelse i forbindelse med unges brug af sociale medier som f. eks. Facebook, Twitter, etc. Her handler det bl.a. om at præsentere sig selv digitalt for ikke kun den nærmeste vennekreds, men også en potentielt (meget) større skare af mennesker.
  • Hvad er selviscenesættelse for en størrelse, og kan man tale om både positiv og negativ selviscenesættelse? Hvor går f. eks. grænsen mellem selviscenesættelse og egofikseret narcissisme?
  • Foredrag om selviscenesættelse åbner op for debatten.