Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Selverkendelse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Selverkendelse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Selverkendelse

  • Selverkendelse kan være vigtig for os alle, men man kan nok sige, at det kniber lidt mere med selverkendelsen hos nogle mennesker end andre.
  • Selverkendelse handler om at kende sig selv, at stå ved hvem man er. Det kan være hårdt at erkende, at man aldrig bliver landsholdsspiller eller førsteviolinist, men erkendelsen kan være væsentlig fordi den giver mulighed for at komme videre, at forfølge andre eller nye mål og drømme.
  • Hvordan opnår man større selverkendelse, hvordan lærer man sig selv og sine evner bedre at kende? Hvordan fungerer selverkendelsen, og hvad kan gå galt når den mangler?
  • Foredrag om selverkendelse kigger nærmere på emnet og på den slags spørgsmål.