Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Mød den førende forandringsagent som har fokus på arbejdsglæde og kommunikation

sebastian-nybo fordrag

Sebastian Nybo

Forfatter og foredragsholder - Foredrag om bl.a. forandringer, om det at træde i karakter og om medarbejderansvar.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Sebastian har en inspirerende, let forståelig og professionel måde at formidle sine budskaber på. Han er en world class foredragsholder."

Villy Markman - LEGO Systems A/S Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Sebastian Nybo

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Sebastian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Sebastian Nybo er Danmarks førende forandringsagent, og har i sine foredrag fokus på arbejdsglæde og kommunikation. Hold på hat og briller - forandringerne er kun lige begyndt. Med sit speciale i transformationspsykologi får i som deltagere ikke kun den nyeste viden fra forskningsverdenen men også konkrete værktøjer, der gør en forskel i en hektisk hverdag.

“Det kan godt være klogt, selvom det er sjovt.”

Sebastian Nybo er kendt for sin ligefremme facon, sin evne til at gøre det komplekse enkelt ved hjælp af humor og billedsprog – og ikke mindst for sit intense nærvær. Når Sebastian har været på, kan tingenes tilstand bare IKKE forblive det samme – han gør en forskel.

Hans oplæg har sikret arbejdsglæde og forandringsvilligheden hos Novo Nordisk, SKAT, Nordea og Google. Flere end 250.000 personer i ind- og udland har oplevet Sebastian Nybo i aktion. Ud over hans prisvindende foredrag har han også omsat sin helhedsorienterede filosofi til både træningsforløb, bøger, cd’er og læringsspil. Han gør op med hensynsbetændelse, og han skaber plads til, at den enkelte kan udfolde sit talent.

De seneste år er Sebastian Nybo blevet specialist inden for emnerne følelsesmæssig intelligens, organisatorisk bevidsthedsudvikling og holistisk lederudvikling og selvledelse, et emne han skrev om i sin bog “Det indre lederskab”. Han har også udgivet bøgerne “Sådan håndterer du besværlige personer”, “På sporet af det etiske menneske”, “Ro, Balance og Indsigt” og “Når tyngdekraften letter”.

Sebastian Nybo er en anerkendt og hyppigt anvendt foredragsholder, underviser, debattør og forfatter med international erfaring og netværk. Hans brede erfaringsbaserede viden er tilegnet via ansættelser blandt andet inden for sundhedssektoren samt lederjobs i erhvervslivet, afsluttende med en længere periode som leder i Politikens Hus, med ansvar for rekruttering og uddannelse inden for salg. Hans faglige spændvidde kommer af villigheden til at kaste sig ud i nye projekter. Han arbejder med såvel erhvervsrådgivning som foredrag og spiritualitet.

Se foredrag med Sebastian Nybo

  Sebastian Nybo foredrag

  Sådan forbereder I jer på forandringer

  • Der eksisterer et utal af påstande om, hvad der sker under en forandringsproces. I foredraget vil Sebastian Nybo gøre op med nogle af disse myter, og samtidig vil jeres opfattelse af verden, som den er lige nu, blive udfordret.
  • Mennesker er ikke ens, og derfor reagerer vi også forskelligt, når vi står over for forandringer. Hvordan skal man, både som individ men også som kollega takle disse udfordringer og ikke mindst afhjælpe dem? Foredraget tager netop afsæt i de centrale reaktioner, mennesker gennemgår i forandringsprocesser. Foredraget giver deltagerne nogle hands-on værktøjer til at løse forandringer bedst muligt.
  • Sebastian Nybo har mange års erfaring med forandringer og vil blandt andet hjælpe jer med at frigøre jeres naturlige forandringsintelligens og vise, hvordan I kan takle forandringerne. Forandringer spørger ikke om lov… de kommer jo bare.
  • Foredraget præsenterer konkrete værktøj, så I bedre kan håndtere forandringerne, der er en del af organisationer i bevægelse. I får gode råd til at gå igennem krævende omstillingsprocesser og anvendelige teknikker, så I bliver forberedt på forandring. I får simpelthen lært at bryde mønstre og vaner.
  • Foredraget kan målrette sig til enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.

  Sebastian Nybo foredrag

  Energi til det hele og mere til

  • Det overrasker ikke nogen, at de arbejdsmiljøer, der er præget af arbejdsglæde, også er dem, der præsterer de bedste resultater. Men at det samtidig også er dem, der hurtigst og nemmest omstiller sig i forandringsprocesser og desuden er mest modstandsdygtige overfor modstand fra omgivelserne, kan godt overraske nogle. Vil I også indvies i den hemmelighed?
  • Sæt skub i arbejdsglæden med et foredrag, som er et livsbekræftende wake up call til alle, der gerne vil undgå at spilde arbejdsdagen med tristhed, bekymringer og tungsind. De fleste ved godt, at negativitet og sortsyn kan dræne al energi og aktivitet ud af en gruppe – men det er de færreste, der ved, hvad de skal gøre ved det.
  • Foredraget kan vinkles, så det målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.

  Sebastian Nybo foredrag

  Sådan håndterer du besværlige personer

  • Konflikter koster både tid og penge, og det dræner energien i ethvert samarbejde. Dette foredrag er for jer, som vil lære at tackle de vanskelige situationer. Situationer, der naturligt opstår i arbejdsmæssige sammenhænge, og som i sidste ende kan komme til at koste virksomheden mange penge på grund af konflikthæmmet effektivitet.
  • Foredraget inspirerer jer til at forstå konfliktmanagement og konflikthåndtering, der er en naturlig del af samtlige fremtidige arbejdsprocesser. På en humoristisk måde giver Sebastian Nybo jer en basal viden om konflikthåndtering, som de fleste ville have ønsket at have fået for mange år siden.
  • Foredraget kan vinkles, så det målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.

  Sebastian Nybo foredrag

  Træd i karakter og bliv lykkelig

  • Er du lykkelig? Mange har sikkert stillet sig selv dette spørgsmål løbende igennem livet. Forstår man lykke som den dybe oplevelse, der opstår af at leve et meningsfuldt liv, er der stor sandsynlighed for, at de mest karakterfaste af os kan svare ja til spørgsmålet.
  • Den nyeste forskning i positiv psykologi peger i retning af, at de mest lykkelige er dem, der står fast på deres værdier – også når det hele bliver vendt på hovedet og modvinden blæser dem i ansigtet. Men at stå fast på sine værdier er ikke altid en gratis fornøjelse. Det kan koste dyrt, både relationsmæssigt og økonomisk.
  • En hovedpointe i Sebastian Nybos foredrag er dog, at du ikke har råd til at lade være. Det ville nemlig være at svigte dig selv, og det kan blive langt mere ødelæggende for din livskvalitet. Helten lever i hverdagen. Hver dag træffer vi en lang række valg, men med det følger også en masse fravalg. Mange har svært ved at ramme balancen mellem job og privatliv og går rundt med en følelse af hele tiden at gå glip af ting. Andre føler sig utilstrækkelige og er plaget af dårlig samvittighed.
  • I sin research har Sebastian Nybo identificeret syv unikke kendetegn ved det karakterfaste menneske, og i dette foredrag kommer han med konkrete anvisninger på, hvordan de kan efterleves i hverdagen.
  • De fleste tror, at det kun er de synlige helte, der med stort mod forsvarer deres idealer. Men en af Sebastian Nybos pointer er, at det faktisk er i hverdagshandlingerne, at karakterfasthed og etiske mønstre gør størst forskel.

  Sebastian Nybo foredrag

  Når medarbejderne tager ansvar for helheden

  • Har du nogensinde iagttaget en stor flok fugle lette på samme tid og set, hvordan 40% af dem flyver ind i hinanden og falder ned igen? Nej, vel? Hvad er det de kan, som vi kan lære af, når vi skal arbejde sammen på en arbejdsplads?
  • Konceptet DET INDRE LEDERSKAB er en samarbejdsform, som kan tilgodese både de øgede krav til effektivitet samt den følelsesmæssige side af det at være et menneske i udvikling. Den seneste research viser, at medarbejdere udfører et langt mere dedikeret arbejde, når de samtidig oplever en øget udvikling af deres personlige kompetencer. Dette foredrag om forandringsledelse viser vejen til en dybere forståelse af de elementer, der skal til for, at denne ønskedrøm kan blive til virkelighed.
  • Der skal noget til at drive en hver forandring, og når det handler om så markante forandringer, som dem vi står overfor i disse tider, skal der virkelig ruskes op i alle de gamle tankesæt på én gang. Der er to hovedårsager til det paradigmeskift, vi oplever. Den ene er det forandringstempo, vi alle oplever. Den anden er vores ønsker og krav om et udviklende arbejdsliv.

  Sebastian Nybo foredrag

  Det er ikke det, du siger – det er måden, du siger det på

  • Vi gør det hvor som helst og med hvem som helst. Kommunikerer. Vi ved også at kropssprog og stemmeføring betyder mere end de ord, der egentlig bliver sagt. Hvorfor bruger vi så næsten al vores tid og fokus på ordene? Tænk, om du på skoleskemaet havde haft to timers kommunikation om ugen. Hvor mange misforståelser kunne du så ikke have undgået at ende i?
  • På en sjov og morsom måde får I den basale viden om optimal kommunikation, som de fleste ville have ønsket at have fået for mange år siden. Spænd kysen, slip fordommene og spring på – nu skal der kommunikeres!
  • Foredraget kan vinkles, så det målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.

Referencer

Sebastians indsigt er unik, men det er i hans evne til formidle, at han for alvor viser sit format. Han har en nærværende og enkel måde at gøre det uhåndgribelige håndfast. Han formår at dele uoverskuelige processer ned i deres kerneelementer, hvorfra arbejdet med forandringsprocesserne kan begynde. Jeg er personligt ikke i tvivl om, hvor jeg skal henvende mig, når jeg skal brug en foredragsholder, der gør en forskel. Sebastian er i en klasse for sig.

Peter Friis

Google Nordics

Sebastian havde forud gjort en stor indsats for at sætte sig ind I vores virksomhed - dels ved at holde forberedende møde med vores ledelse og dels ved at være på besøg på et af vores tjenestesteder.

Pia Ruddi Christensen

Banedanmark

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Sebastian. Han blandede et seriøst emne, som det psykiske arbejdsmiljø, med en god portion humor, og formåede at underholde og viderebringe de vigtige budskaber. Vi lærte alle utroligt meget og fik samtidig grint så meget. Sebastian er en levende og underholdende foredragsholder, som formår at fange publikum og inddrage dem i diskussionerne. Vi vil uden tvivl gøre brug af Sebastian igen. Tusind tak for dit engagement og din måde at være på.

Bjarke M. Mogensen

Københavns Politi

Sebastian har en inspirerende, let forståelig og professionel måde at formidle sine budskaber på. Han er en world class foredragsholder.

Villy Markman

LEGO Systems A/S

Sebastian er meget nærværende og leverer sine budskaber med humor og stor overbevisning. Vi tog alle sammen ny viden med hjem og tog et skridt nærmere erkendelsen af, at vi ikke kan leve uden forandring.

Anne Rejnhold Jørgensen

Patent- og Varemærkestyrelsen

Perfekt og lige i skabet :-)

Nancy Nordberg Skov

Dectel A/S
1. marts 2016

Interview med Sebastian Nybo

Sebastian Nybo er en anerkendt og hyppigt anvendt foredragsholder, underviser, debattør og forfatter med international erfaring og netværk. Med sit speciale i transformationspsykologi får man som deltager i Sebastians foredrag ikke kun den nyeste viden fra forskningsverdenen men også konkrete værktøjer, der gør en forskel i en hektisk hverdag.

1) Hvad er dit håb, at folk tager med sig fra dine foredrag?

At de får en ny indsigt omkring deres egne ressourcer, men også de, som deres kollegaer besidder, og i omgivelserne i det hele taget. Og at de får ny inspiration med sig via den seneste forskning, inden for evolutionspsykologi – omsat til konkrete værktøjer.

2) Hvad er din bedste oplevelse som foredragsholder?

De oplevelser hvor jeg kan mærke, at det for deltagerne giver mening og gør en forskel. Jeg havde en kursist/deltager som 12 år efter ringede til mig, og sagde, at hun kunne huske det jeg havde sagt, og at de stadigvæk bruger nogle af de værktøjer, jeg havde præsenteret i sin tid. Det gør indtryk.

3) Hvordan forbereder du dig, når du skal ud at holde foredrag?

Jeg vil altid gerne snakke med kunden inden for at høre specifikt hvilken situation, de befinder sig i lige nu, og hvad vil de gerne have skal være anderledes/forandret, når jeg er færdig med foredraget. For mig er det super vigtigt at forventningsafstemme, og at bruge den tid der er nødvendig for at sætte mig ind i de faktuelle forhold.

4) Hvad oplever du af nye trends inden for forandring/forandringspsykologi?

Jeg ser en tendens til, at vi har kortlagt hjernen langt bedre nu, så vi forstår i dybden de reaktioner, mennesker har, når de indgår i forandringsprocesser. Og nok så vigtigt, hvordan kan man spille hinanden gode, og ikke mindst sig selv.

5) Har du 3 gode råd om forandringer/forandringspsykologi

Hold fokus på det, du selv har indflydelse på frem for at bruge dine ressourcer på det, du har interesse i, men ikke kan påvirke. PH har sagt: Fremtiden er uomgåelig, fremskridtet er ikke. Så det handler om, at du gør dig dine valg bevidst. Vi lever forlæns og forstår det baglæns. Så giv dig selv plads til, at du ikke kan gøre alting perfekt første gang.

6) Hvad skal vi være opmærksomme på, når vi taler forandringer? 

Der bliver ikke færre forandringer i fremtiden, og de bliver ikke mindre radikale. Så hvad er det vi som mennesker kan gøre, for at skabe de bedste forudsætninger, for at få det optimale ud af de forandringsprocesser vi indgår i? 45% af de børn, der starter i skolen nu vil bestride jobs der ikke eksisterer pt. Forstår man at det er tankevækkende?

Se foredrag med Sebastian Nybo
Uforpligtende forespørgsel på Sebastian Nybo

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Sebastian Nybo
Sebastian Nybo

4.75 ud af 5 stjerner

"Sebastian har en inspirerende, let forståelig og professionel måde at formidle sine budskaber på. Han er en world class foredragsholder."

Villy Markman - LEGO Systems A/S Se alle referencer

Foredragsemner med Sebastian Nybo