Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Lær at investere i aktier - og en verden af muligheder åbner sig for dig

Sarah Ophelia Møss

Foto: Gritt Ulrikka Jørgensen

Sarah Ophelia Møss

Cand.scient.soc, iværksætter med bl.a. Ophelia Invest og forfatter til flere bestsellerbøger om investering og privatøkonomi

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Sarah Ophelia Møss

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sarah Ophelia Møss har en unik evne til at omsætte selv de mest komplicerede finansbegreber til hverdagssprog. Med nærvær og ærlighed får Sarah folk til at grine sig igennem et ellers lidt tørt emne som investering. Dét gør hende til en ekstraordinær foredragsholder.

Et foredrag med Sarah Ophelia Møss giver dig

  • Et overblik over alle de mange begreber, der anvendes på investerings-feltet
  • Et indblik i de mange dos and don’ts på aktiemarkedet
  • Alle gode muligheder for at vælge aktier der matcher dit temperament

Blot to år efter at have påbegyndt sin egen rejse som privatinvestor, fløj Sarah Ophelia Møss ind på Berlingskes liste over de 100 mest indflydelsesrige kvinder i landet under kategorien ‘Finans’. Med sin autentiske facon fik hun via foredrag, egen podcast og videoer samlet et netværk på over 65.000 danskere under uddannelsesvirksomheden Ophelia Invest.

Udover Ophelia Invest driver Sarah nicheforlaget Forlaget Penge, der udgiver guidebøger om privatøkonomi og investering til danskerne. Selv har hun i sin relativt korte karriere som forfatter allerede udgivet otte titler, heriblandt adskillige bestsellere startende med den populære bog Den lille guide til investering.

Sarahs passion for at lære alle om privatøkonomi og investering har gjort hende til en vigtig samarbejdspartner for aktører fra finansbranchen. Sarah har gennem fem år faciliteret mødet mellem disse og den private investor. Dette har udmøntet sig i en konsulentforretning med fokus på finansiel inklusion.

Når du booker Sarah Ophelia Møss får du en engageret og inspirerende oplægsholder, der lærer dig alt det, du gerne vil vide om aktier og investering med et glimt i øjet uden at kompromittere det fagligt høje niveau.

Se foredrag med Sarah Ophelia Møss
Sarah Ophelia Møss foredrag

Lær at investere

Sarah Ophelia Møss præsenterer de grundlæggende begreber, der er vigtige at have styr på, når vi som privatpersoner investerer vores penge. Derudover kommer Sarah ind på investeringsstrategier, analysemuligheder, investorprofiler, SKAT, børspsykologi samt motivationen for at investere.

Efter foredraget er du klædt på til at gå hjem og trygt starte din egen investeringsrejse eller optimere din eksisterende investeringsstrategi, hvis du allerede er godt i gang.

Sarah har en fantastisk evne til at ramme målgruppen. Både helt grønne og mere garvede investorer går fra foredraget med ny viden og inspiration. Samtidig kan Sarah sagtens tilpasse indhold til den aktuelle målgruppe og dennes eksisterende viden indenfor emnet.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Sarah Ophelia Møss

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Sarah Ophelia Møss