Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Foredrag emne - stress

En solid debat om samfundsforventningerne

Sana Mahin Doost

Sana Mahin Doost

Stud.scient.pol og tidligere forkvinde for Danske Studerendes Fællesråd. Foredrag om de unges præstationspres.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Sana Mahin Doost

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

De unge vokser i dag op i et samfund, hvor de bliver målt og vejet ved alle deres præstationer, og det skaber mistrivsel. Sana Mahin Doost vil med sine foredrag tydeliggøre problemerne og give sinde bedste råd til, hvordan unge og professionelle håndterer præstationspres og samfundsforventningerne.

Sana Mahin Doost studerer statskundskab på Aarhus Universitet, og hun er tidligere forkvinde for Danske Studerendes Fællesråd, der repræsenterer mere end 160.000 studerende på de lange videregående uddannelser. Hun har derfor en lang række erfaringer og viden fra særlig universitetsverden, hvor hun i sin tid som forkvinde debatterede studerendes og herunder unges vilkår.

Et foredrag med Sana Mahin Doost giver dig:

  • Fængslende foredrag der specialiserer sig inden for unges præstationspres og mistrivsel
  • Inspirerende og tankevækkende pointer om seksuelle krænkelser og bevidste bias
  • En skarp og velformebredt ordstyrer og moderator

De store temaer, der fyldte meget i hendes tid som repræsentant og offentlig debattør, var præstationspres og stigende mistrivsel blandt unge. Hun har i den forbindelse været medlem af et regeringsnedsat ungepanel om unges mistrivsel, der skulle rådgive den tidligere sundhedsminister.

Sana er vokset op vest for Aarhus med sine forældre, der kom til Danmark som flygtninge fra Iran i 1980’erne. Hendes baggrund har udviklet hendes passion for at arbejde for bredere repræsentation og at diskutere vigtigheden af diversitet i den offentlige debat og generelt i samfundslivet.

Se foredrag med Sana Mahin Doost
Sana Mahin Doost foredrag

De unges udfordringer

Foredragene kan tilpasses kundernes behovene, men de vil tage udgangspunkt i præstationspres, stigende samfundsforventninger og øget usikkerhed i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet, og hvordan dette hos flere og flere internaliserer sig i kraft af øget mistrivsel. Som ung kvinde kan Sana male et generationsportræt, der både tager udgangspunkt i ungdommens store udfordringer, men også det store aktivistiske potentiale for at forandre verden i en mere grøn og bæredygtig retning.

Sana har også tidligere debatteret seksuelle krænkelser på universiteterne, ubevidst bias, og hvordan det påvirker mænd og kvinders uddannelsesvalg og vigtigheden af bred repræsentation i alle arenaer af samfundet.

Sana har en myndiggørende tilgang i sine foredrag og vil gerne hjælpe og motivere unge til at engagere sig og kæmpe for forandringer.

Sana Mahin Doost foredrag

Er vi unge gode nok til samfundet?

”Jeg skal have det 12-tal, ellers er jeg for dum til den her uddannelse.” ”Mit job skal være studierelevant. Det går ikke, at jeg stadig fylder hylderne op i Netto.” ”Jeg skal være mere udadvendt, ellers får jeg ikke et godt netværk og bliver arbejdsløs.”

Kravene er mange hos de unge. I dag skal de hele tiden leve op til de forventninger, som samfundet stiller til dem, og det resulterer i, at de også konstant stiller spørgsmålstegn ved deres egne præstationer. For mange unge betyder det, at de oplever mistrivsel og aldrig er tilfredse med dem selv.

Som ung kvinde kan Sana male et generationsportræt, der både tager udgangspunkt i ungdommens store udfordringer, men også det store aktivistiske potentiale for at forandre verden i en mere grøn og bæredygtig retning.

Sana ønsker med foredraget at fortælle unge, hvordan de håndterer præstationspresset, og hvordan de kan gøre op med de samfundsforventninger, som de bliver mødt af alt for ofte. Foredraget er derfor yderst relevant på for eksempel gymnasier, universiteter eller ved ungdomsorganisationer.

Sana Mahin Doost foredrag

Ordstyrer/konferencier

Sana Mahin Doost er en skarp, solid og rutineret ordstyrer og konferencier, der kan benyttes til alle former for arrangementer og konferencer.

I er garanteret en velforberedt ordstyrer, da Sana sætter sig grundigt ind i arrangementets emne. Hun formår altid at vedligeholde den røde tråd og styrer debatten, panelet og publikum på både underholdende og professionel vis.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Sana Mahin Doost

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Sana Mahin Doost