Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Sammenbragte familier

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Sammenbragte familier. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Sammenbragte familier

  • I Danmark hvor skilsmisser er forholdsvis almindelige, er sammenbragte familier det også – men hvordan får man det hele ti at fungere?
  • I nogle tilfælde går det hele forholdsvis let og smertefrit, men der er nok mange, der oplever eller har oplevet problemer, for en sammenbragt familie kan også let komme til at handle om sammenbragte værdier og vaner.
  • Hvordan fejrer man f. eks. jul og nytår, og hvad med fødselsdage? Hvor sent må børnene være oppe, hvor meget slik må de spise, og hvem må de have med hjem?
  • Foredrag om sammenbragte familier kigger nærmere på nogle af disse spørgsmål og problematikker.