Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Samliv

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Samliv. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Samliv

  • Mange mennesker vælger samlivet i parforhold, og det kan give mange fordele, både på det personlige og sociale plan, men også på det økonomiske.
  • Men det der med samlivet kan også give problemer, for de fleste mennesker har også brug for at kunne være alene, at have tid til sig selv – og fra tid til anden også personlige venner og relationer.
  • Hvordan får man samlivet til at fungere bedst muligt, således at der er både forpligtelse og frihed, og for alle implicerede parter?
  • Foredrag om samliv handler om spørgsmål som disse og kan byde på råd og vejledning.