Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Samfundsdebat

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Samfundsdebat. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Samfundsdebat

  • En væsentlig del af et demokratisk styre er samfundsdebatten, ikke mindst den offentlige, som den tager sig ud i forbindelse med politisk arbejde, i medierne og i form af f. eks. demonstrationer.
  • Som udgangspunkt er samfundsdebatten fri, dvs. ikke underlagt censur, og det er naturligvis væsentligt. Således giver samfundsdebat også mulighed for at lufte kritiske holdninger.
  • Hvilke former for samfundsdebat findes og hvorfor er samfundsdebatten vigtig? Hvad ville der f. eks. ske i et samfund, der ikke tog sådanne debatter?
  • Foredrag om samfunds ser nærmere på emnet og den slags spørgsmål.