Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Særligt sensitive

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Særligt sensitive. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Særligt sensitive

  • Særligt sensitive mennesker, nogle gange også kaldet for høj-sensitive personer, er mennesker, som i højere grad er påvirkelige af alskens stimuli end gennemsnittet.
  • Der kan være tale om meget kreative mennesker, men også om mennesker, der f. eks. kan føle sig forstyrrede af hvad andre typisk vil se som små detaljer eller mindre forstyrrelser.
  • Særligt sensitive mennesker skal leve med denne kondition livet igennem, men der findes forskellige strategier, der gør det lettere og som ligefrem kan lære den enkelte at fokusere på det positive i trækkene.
  • Foredrag om særligt sensitive ser nærmere på dette emne og relaterede spørgsmål.