Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Rune Strøm

Foredragsholder, forfatter og kommunikationsekspert

Rune Strøm er en af vores absolut mest rutinerede og skarpeste formidlere inden for konflikthåndtering og kommunikation. Han er en sjov, dygtig og engageret foredragsholder, der har meget på hjerte, og som formår at kombinere faglige emner med personlige vinkler, hvilket er en væsentlig årsag til, at han altid scorer topkarakter i sine evalueringer. Book en aften med Rune Strøm, og styrk jeres kommunikation! Dine kollegaer vil takke dig. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Rune Strøm giver sig 110% og rammer selv de bagerste rækker i salen. Med sine erfaringer og fortællinger får han typisk sit publikum hele følelsesregisteret igennem, og det er ikke uvant både at have grædt at grint efter et foredrag med en af Danmarks bedste foredragsholdere. Det er underholdende, samtidig med at tilhørerne lærer en masse, både om dem selv, deres kollegaer og deres omgangskreds.

Rune Strøm foredrag anvender personlige historier og eksempler, som vi alle kan genkende fra vores egen hverdag. Til stor fornøjelse blandt deltagerne, er han ikke bleg for at udstille sine egne mangler og fejltrin i bestræbelserne på at skabe forståelse og motivation hos sine deltagere.

Rune Strøm er i dag kommunikationsekspert og internationalt certificeret Master Practioner i meditation, og han holder en lang række foredrag, kurser og workshops indenfor emnerne kommunikation og konflikthåndtering for virksomheder, foreninger, skoler, institutioner m.fl. i det private og offentlige. Oprindeligt har Rune en baggrund som socialpædagog og har efterfølgende videreuddannet sig som coach og professionel mediator i skoleverdenen samtidig med, at han i en årrække har arbejdet som ledelsesrepræsentant og tillidsmand. I kraft af de to titler har han på arbejdspladser derfor siddet på begge sider af bordet –  som henholdsvis tillidsrepræsentant og ledelsesrepræsentant. I 2013 var han aktuel i DR´s Danskernes Akademi, hvor han deltog som ekspert og foredragsholder i en udsendelsesrække om indlæring og trivsel.

I oktober 2013 udkom bogen, ”Så tal dog pænt for helvede”. I forordet skriver læringsstilseksperten, Svend Erik Schmidt, ”hvad enten du læser denne bog som forælder, medarbejder eller ”som menneske”, giver bogen dig en fantastisk mulighed for at tilegne dig konkrete og tidssvarende kommunikationsredskaber”.

Alle Rune Strøms foredrag kan også bookes som halve og hele dages kurser. Han kan tilpasse sine indlæg til rene medarbejdergrupper, ledergrupper og blandede grupper.

  Rune Strøm foredrag

  Fra krise til udvikling – ’Dare to Care’

  • Formålet med foredraget er at give indsigt i de menneskelige mekanismer, der opstår, når vi er under pres og oplever krise i vores liv.
  • Rune Strøm er kommunikationsekspert og internationalt certificeret Master Practioner i mediation. I dette foredrag tilbyder Rune værktøjer til at håndtere konflikter i vores dagligdag, og han giver personlige eksempler på den forskel, vi kan gøre i hinandens liv, hvis vi tør drage omsorg for hinandens trivsel. Rune vil inspirere til hvordan vi kan tage dialogen med hinanden og gøre det let at tale om svære ting.
  • Han giver dybtgående indsigt i vigtigheden af ​​at håndtere svære følelser og tanker, der til tider kan virke overvældende på os. Han adresserer den ødelæggende virkning af depression og angst, men peger også på den potentielle personlige udvikling, der kan udspringe fra personlig krise.
  • Runes oplæg er fyldt med energi og en stor mængde humor. Han er provokerende og er ikke bange for at dele sine egne personlige mangler, tragedier og dæmoner. Han visualiserer komplekse forhold som kommunikation, konflikter og kriser, hvilket gør dem mere enkle og tilgængelige.
  • Gør dig klar til et dybt foredrag med masser af læring og inspiration.

  Rune Strøm foredrag

  Den gode arbejdsplads

  • Dette super humoristiske og lærerige foredrag er et af årets højest evaluerede foredrag. Rune Strøm får altid topkarakterer for sine foredrag. Kommunikationseksperten Rune Strøm giver sine deltagere en forrygende indsigt i de mekanismer, der styrker kommunikationen, trivslen og forståelsen på en arbejdsplads.
  • Med masser af effektive redskaber og samtidig en enkel og humoristisk tilgang til at forstå den gode kommunikation, styrker Rune Strøm deltagernes evne til at forstå kollegaerne. Han skaber en god stemning og formår samtidig at minimere risikoen for fremtidige konflikter markant. Indholdet er konkret, så det er lige til at bruge i en hektisk og udfordrende dagligdag. En dagligdag, hvor vi som kolleger, ledere og medarbejdere ønsker at se hinanden som medspillere.
  • Foredraget giver en fælles indsigt, der kan bygges videre på. Det giver også en uforglemmelig oplevelse med masser af grin, indblik og åbenbaringer, der utvivlsomt vil styrke personalet.

  Rune Strøm foredrag

  Konstruktiv kommunikation og konflikthåndtering

  • Dette foredrag giver jer en positiv – og effektiv – tilgang til kommunikation og konflikthåndtering i dagligdagen. Hvis I vil møde en foredragsholder, der byder på konkrete redskaber hvormed man kan håndtere hverdagens kommunikation og konflikter i personalegruppen, er dette Rune Strøm-foredrag et rigtig godt bud. Foredraget bygger på vellykket og gennemtestet praksiserfaring med et solidt teoretisk grundlag.
  • Gennem “konstruktiv kommunikation og konflikthåndtering” formidler Rune redskaber, der er centrale i forhold til at mestre konstruktiv kommunikation. Indholdet bliver konkret præsenteret, så det er lige til at bruge i en hektisk og udfordrende dagligdag. En dagligdag, hvor I ønsker at se hinanden som medspillere fremfor modspillere. Foredraget giver jer først og fremmest en fælles indsigt, der kan bygges videre på. Det giver også en uforglemmelig oplevelse med masser af grin, alvor og et indblik i kommunikationens enorme kraft.

  Rune Strøm foredrag

  Så tal dog pænt for helvede!

  • Hvad enten du booker dette foredrag til målgrupper bestående af forældre, pædagoger, lærere eller andre der arbejder med børn og unge, giver det deltageren en fantastisk mulighed for at tilegne sig konkrete og tidssvarende kommunikationsredskaber. De får ikke blot værktøjer til at styrke deres kommunikation med børn og unge, men også stærk indsigt i og redskaber til forebyggelse og håndtering af de konfliktsituationer, som børn og unge nemt bringer sig selv i.
  • Foredraget tager udgangspunkt i Rune Strøms bog ”Så tal dog pænt for helvede” fra 2013. Her tager han udgangspunkt i sin uddannelse som pædagog fra socialpædagogisk seminarium og hans efterfølgende arbejde som leder, mediator, tillidsmand og AKT-vejleder.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Rune Strøm

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Rune Strøm

Foredragsemner med Rune Strøm