Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Rummelighed

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Rummelighed. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Rummelighed

  • Rummelighed handler i høj grad et langt stykke hen ad vejen om tolerance. I de senere år har man ofte brugt termen i forbindelse med børn og unge, ikke mindst i forhold til uddannelsesinstitutioner.
  • Vores samfund er befolket af mange forskellige slags mennesker, med forskellig baggrund, det være sig etnisk, seksuelt, religiøst, subkulturelt, etc. Rummelighed handler om at give plads til folk, på trods af forskelligheder.
  • Hvad kan man gøre for at skabe mere rummelighed, hvad enten det er på arbejdspladsen, i folkeskolen eller måske i badmintonklubben?
  • Foredrag om rummelighed ser nærmere på sagen og forsøger at byde ind med svar på sådanne spørgsmål samt flere til.