Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Risikostyring

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Risikostyring. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Risikostyring

  • Risikostyring er en term, man måske først og fremmest kender fra erhvervslivet, og det handler om når en virksomhed eller et firma forsøger at vurdere forskellige former for risici.
  • Der kunne f. eks. være tale om risici forbundet med fusioner, med indtræden på nye markeder, sparerunder eller finansielle kriser.
  • Hvordan fungerer risikostyring, og i hvilke situationer er risikostyring gavnligt? Hvilke faktorer spiller ind, findes der råd og vejledning?
  • Foredrag om risikostyring kigger nærmere på emnet såvel som den slags spørgsmål.