Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Foredragsholdere om Rettigheder

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Rettigheder. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om rettigheder (2)

Help me choose

Om emnet: Rettigheder

  • Spørgsmålet omkring rettigheder, ikke mindst den intellektuelle ophavsret, copyrights, etc., fylder en del i mediedebatten i disse år.
  • Når det er sådan, så skyldes det ikke mindst den moderne teknologis muligheder for kopiering, fildeling og massedistribution, hvilket har indført en ny dagsorden i forhold til rettigheder.
  • Hvad er intellektuel ophavsret, hvad er copyright, og hvem har ret til hvad? Hvordan tackles spørgsmålet om rettigheder f. eks. på internettet, hvor filer og links deles på daglig basis af millioner?
  • Foredrag om rettigheder kigger nærmere på emnet, som både har med jura, politik og kunst at gøre.
Request Speaker Fees & Availability