Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Ret

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Ret. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Ret

  • Vi lever i Danmark i et såkaldt retssamfund, og det vil bl.a. sige at vi alle kan opleve at skulle i retten, at tage en retssag – eller måske anlægges der ligefrem en retssag mod os.
  • I Danmark prøves sager ved retten, hvilket vil sige at man undersøger de juridiske forhold såvel som de rent konkrete i form af beviser, vidner, etc.
  • Hvordan fungerer en retssag, og efter hvilke procedurer? Hvordan opererer de forskellige retsinstanser og hvor let, eller måske i virkeligheden svært, er det, at følge med i disse processer?
  • Foredrag om ret, retssager og rettergang tager typisk udgangspunkt i spørgsmål som disse.